Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Allmänna villkor

Allmänt

I priserna ingår moms med 25 % om inget annat anges. Clicko förbehåller sig rätten att löpande ändra priser på samtliga varor i vårt sortiment, både till det högre och till det lägre. Det pris som råder vid köptillfället är det pris som gäller vid ditt köp. Samtliga kampanjer hos Clicko gäller så långt lagret räcker om inte annat är specificerat i produktbeskrivningen. Är du under 18 år så måste du ha målsmans tillstånd för att få beställa hos oss.

Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på webbplatsen samt för slutförsäljning av produkter.
Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning.

Priser

Priserna i butiken anges i svenska kronor (SEK). I kundvagnen ser du det totala priset inklusive eventuella avgifter, moms, frakt och betalning. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändringar från leverantör eller feltryck i prislistan. Vi förbehåller oss då rätten att justera priset.

Betalning

Sker via Klarna, Payson. För återförsäljare skickas faktura separat i samband med leverans.

Beställningsbekräftelse

När du lagt en beställning skickas en beställningsbekräftelse till den e-postadress du uppgav i kassan.
I bekräftelsen finns all information kring din beställning, som fakturaadress, leveransadress, produkter, priser och fraktkostnad. Kontakta oss snarast via telefon eller e-post om du upptäcker fel i beställningen.

Byte

Vid byte av produkt får du själv bekosta returfrakten. Vi skickar den nya varan till dig utan att du behöver betala någon ny frakt. Om varan är defekt eller om vi har packat fel bekostar vi returfrakten. Meddela oss alltid via e-post eller telefon innan du skickar dina varor.

Retur & ångerrätt

Enligt gällande lagstiftning har du 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot en vara som du beställt. Om du vill nyttja din ångerrätt ska du skicka ett mejl till oss där det tydligt framgår att du ångrar dig. Därefter ska du sända eller lämna tillbaka varan till oss. Varan ska vara i säljbart skick med oskadad förpackning. Du bekostar själv returfrakten. Observera att ångerrätten inte gäller för vara som är specialbeställd eller specialtillverkad för dig som kund. Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan.

Reklamation

Vid eventuell reklamation ska du snarast möjligt meddela oss varför du inte godtar varan samt varför du anser att varan är felaktig.
Vi skickar sedan en förbetald returfraktsedel med anvisningar till dig.