Bokstäver

Bokstavsspel som gör det ännu roligare att lära sig! Vi vet alla hur viktigt det är att ha roligt samtidigt som du lär dig, därför utvecklade vi Clicko. Succéleksaken som hjälpt många barn att lära sig alla bokstäver på ett kreativt och lekfullt sätt. Vänd, vrid och foga ihop de magnetiska trädelarna till bokstäver, ord, namn eller något helt annat!

Clicko är en magnetisk träleksak som ditt barn kan använda för att bygga ihop bokstäver eller varför inte bygga något annat, endast fantasin sätter gränser!

Med Clickos magnetiska trädelar vill vi bidra till att lära barn bokstäver på ett roligt och kreativt sätt, och göra vägen till läsningens underbara värld lite kortare. För har du roligt är det ju lättare att lära sig! Så sitt ner tillsammans med ditt barn och bygg, lek och lär tillsammans. Clicko ärroligt för alla!

Med Clicko kan du sitta ned och vara engagerad i ditt barns pedagogiska utveckling samtidigt som du själv kan låta fantasin flöda tillsammans med ditt barn.


Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel

Clicko® är varumärket som lär dig genom lek. Vi tycker det ska vara roligt att lära sig nya saker och därför är lek, kreativitet och lärande något som följer med som en röd tråd genom våra produkter.

Läs mer
NYHETSBREV - få inspiration och erbjudanden
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel