Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Frakt och leverans

FRAKT OCH LEVERANS

Villkoren nedan gäller för leveranser inom Sverige. För leverans utanför Sverige är det längre leveranstider och fraktpriserna kan komma att bli annorlunda.

Fraktkostnad och leverans

Fraktkostnad tillkommer alla beställningar. Normal leveranstid från Clicko är 2–4 arbetsdagar efter det att din order har packats.

Paket som inte hämtas ut

Har vi ett levererat paket som du inte hämtat ut, får du alltid en påminnelse av Posten. Om du inte hämtar ut ditt paket trots påminnelsen så skickas det tillbaka till oss. Vi tar då ut en avgift på 150 kronor för att täcka de kostnader vi har i samband med det outlösta paketet som returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgifter. Betalningsvillkor är 30 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift på 50 kr samt dröjsmålsränta och ev. inkassokostnader. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och skicka tillbaka det till oss. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter.

Force Majeure

Vi tar inget ansvar för förseningar eller fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande såsom arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör. Företaget ansvarar heller aldrig för direkt eller indirekt skada/förlust som kan uppstå för kund.