Läromedel

Jobbar du på förskola, skola eller bibliotek eller är du specialpedagog, logoped eller förälder? Då har vi något för dig.

Här hittar du våra populära lekmaterial och läromedel anpassat för förskola, förskoleklass och skola. Vi har samlat Clickos pedagogiska produkter och magnetiska trädelar i större förpackningar för att fler barn ska kunna bygga, leka och lära samtidigt. Dessutom får ni med lärarhandledningar och instruktioner till hur ni på olika sätt kan öka barnens nyfikenhet och intresse för bokstäver.

Vänd, vrid och foga ihop de magnetiska trädelarna till bokstäver eller ord. Perfekt för små händer som ännu inte lärt sig att hålla i en penna! Och för alla barn i förskolan och skolan som på ett kul och kreativt sätt vill upptäcka alfabetet och bokstäverna.

Välj mellan Liten byggbox där ni kan bygga kortare ord, Stor byggbox där ni kan bygga längre ord och flera bokstäver samtidigt eller A-Ö där ni kan bygga hela alfabetet samtidigt och fler barn kan bygga sina namn på en och samma gång.


Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel

Clicko® är varumärket som lär dig genom lek. Vi tycker det ska vara roligt att lära sig nya saker och därför är lek, kreativitet och lärande något som följer med som en röd tråd genom våra produkter.

Läs mer
NYHETSBREV - få inspiration och erbjudanden
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel