Handledning - inspiration och tips - siffror

Handledning och inspirationsmaterial fullmatat med tips och förslag på hur du kan öka nyfikenheter och intresset för siffror.


 


Handledning och inspirationsmaterial fullmatat med tips och förslag på hur du kan öka nyfikenheter och intresset för siffror.

Alla övningar och aktiviteter är framtagna i samarbete med specialpedagoger, matematiklärare och förskollärare. Vi har även haft ett stort antal barn och vuxna från både förskolor, skolor, som testgrupper. Resultatet är en anpassad och inkluderande handledning där barn och vuxna oavsett förutsättningar får tips på hur de kan använda materialet

Innehåller:
- 12 olika övningar, lekar och aktiviteter.
- Tips på hur du kan utveckla övningarna för att anpassa svårighetsgraden efter gruppen.
- Sifferplansch ingår i 

Handledning med siffror kan du med fördel använda till alla produkter med bokstavsfokus. På så sätt får du förslag till hur du kan använda de magnetiska trädelarna på fler sätt. Denna handledning ingår i Matteboxen.Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel

Clicko® är varumärket som lär dig genom lek. Vi tycker det ska vara roligt att lära sig nya saker och därför är lek, kreativitet och lärande något som följer med som en röd tråd genom våra produkter.

Läs mer
NYHETSBREV - få inspiration och erbjudanden
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel