Rullande Tornet - Tillverkad i Sverige

Rullande tornet är ett nervkittlande stapelspel för stadiga händer och coola nerver. \n\nKLASSISKT SPEL MED NY TOUCH. Familjespel.


 


Rullande tornet är ett nervkittlande stapelspel för stadiga händer och coola nerver.

  • KLASSISKT SPEL MED NY TOUCH. Med hjälp av trästavarna ska du bygga ett torn. Den medföljande tärningen avgör vilken tjocklek på trästav du ska välja. Spelarna turas om att slå tärningen och ska sedan försiktigt lägga på ytterligare en trästav på toppen av tornet. Ju högre torn desto rulligare blir det. Den som får tornet att rasa får alla pinnarna som minuspoäng.
  • SVENSKTILLVERKAT. Såväl designen som tillverkningen av träpinnarna sker i Sverige. Korta transporter är positivt för miljön!
  • UTVECKLANDE OCH LÄRANDE. Att stapla trästavarna på varandra övar upp barnens hand- och ögonkoordinering och gör dem stadiga på handen. Dessutom bidrar det till en kritiskt tänkande och att få ett öga för balans och jämnvikt.
  • BYGGSPEL I TRÄ. Detta spel innehåller 48 naturfärgade trästavar i 2 olika tjocklekar samt en tärning. 24st av trästavarna är 6mm tjocka och 24st är 8mm tjocka.
  • ROLIGT FÖR HELA FAMILJEN. Det är ett perfekt familjespel som passar såväl yngre som äldre barn, liksom vuxna.

 

TILLVERKAD OCH UTVECKLAD I SVERIGE 

Innehåll: 48 runda trästavar i två tjocklekar + 1 tärning 

Rek.ålder från 6 år 

HANNA BERÄTTAR, om tankarna bakom produkten: 

”Den här produkten kom fram genom lek med min dotter. Hon staplade kritor på varandra och byggde ett torn. En rolig aktivitet som övar både montorik och öga-hand koordination. Genom att addera en tärning och trästavar i olika tjocklek (istället för jämntjocka kritor) tog vi leken till en ny nivå och det blev ett kul spel som passar hela familjen.”


Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel

Clicko® är varumärket som lär dig genom lek. Vi tycker det ska vara roligt att lära sig nya saker och därför är lek, kreativitet och lärande något som följer med som en röd tråd genom våra produkter.

Läs mer
NYHETSBREV - få inspiration och erbjudanden
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel