Böcker

Böcker som gör det roligt att lära sig! vi har böcker som är både nyttiga och roliga. Om du vill att ert barn ska lära sig alla bokstäver eller lära sig läsa tidigt så är våra läromedel perfekta för er. Eftersom det är lättare att lära sig när man har roligt så är våra böcker utformade för att vara pedagogiska,lärande, utmanande men framförallt roliga att läsa och utföra uppgifter i.
Våra läromedel finns i olika upplagor, en för läsande där du får följa med de fascinerande Bokstavsbyggarna där de delar med sig av sina kunskaper kring bokstäver och hur du kan lära dig dessa. Ditt barn får även se fantastiska illustrationer som verkligen kommer att förhöja upplevelsen och nöjet. Ditt barn får också utföra uppdrag som Bokstavsbyggarna ber dig slutföra tillsammans med berättelser.

Denna bok kommer att hjälpa ditt barn utveckla logiskt tänkande samtidigt som de lär sig att läsa och även språkljuden. De kommer att få använda sig utav både hörsel och syn för att slutföra uppgifterna.

De andra böckerna fokuserar mer på uppgifter som du och ditt barn behöver slutföra. Återigen möter du Bokstavsbyggarna som kommer att hjälpa dig på vägen. Övningsboken är fylld med uppgifter och aktiviteter som hjälper dig att öva, lära och träna bokstäver.
I boken behöver du färglägga, öva former och bygga bokstäver – ett roligt och kreativt sätt att lära sig alfabetet med hjälp av hela 96 sidor.
I uppgifterna så kommer ditt barn att utveckla sin finmotorik, uppmärksamhet, logik och rumsuppfattning. Boken kommer även med ett diplom som kan ramas in efter att alla uppgifter slutförts! roligt och belönande.


Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel

Clicko® är varumärket som lär dig genom lek. Vi tycker det ska vara roligt att lära sig nya saker och därför är lek, kreativitet och lärande något som följer med som en röd tråd genom våra produkter.

Läs mer
NYHETSBREV - få inspiration och erbjudanden
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel