ABC bok läsebok - Bokstavsbyggarna

Bokstavsbok som hjälper ditt barn på ett underhållande sätt att lära sig läsa. Gör lärandet mer effektivt och roligt med hjälp av Bokstavsbyggarna!


 


En fantastisk bok att öva, lära och träna bokstäver med. 

Underbara bilder, söta berättelser och roliga kunskap blandas med övningar, uppdrag och aktiviteter. 

Möt bokstavsbyggarna som på ett underhållande och pedagogiskt sätt delar med sig av sina kunskaper kring bokstäver. I denna Läsebok finns längre texter på rim tillsammans med utmaningar och kluringar. I denna läsebok använder barnen hörsel, syn och tränar sitt logiskt tänkande. De får öva på språkljuden samt förstärka sin rumsuppfattning. Allt detta kombineras med intressant och i många fall häpnadsväckande fakta om bokens djur.

En mysig bok att bläddra själv i eller läsa tillsammans!

Läseboken har 70 sidor.

TIPS: Bokstavsbyggarna är ett koncept med två böcker – en läsebok och en övningsbok – som på olika sätt syftar till att skapa glädje och intresse runt våra bokstäver. Komplettera därför gärna med övningsboken där du kan  färglägga,  öva formerna på olika sätt och bygga  bokstäver.


Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel

Clicko® är varumärket som lär dig genom lek. Vi tycker det ska vara roligt att lära sig nya saker och därför är lek, kreativitet och lärande något som följer med som en röd tråd genom våra produkter.

Läs mer
NYHETSBREV - få inspiration och erbjudanden
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel