ABC-kortlek med hela alfabetet

En ABC-kortlek med bilder på alla bokstäver ( A-Ö inklusive W, Æ och Ø) byggda med Clickos trädelar. Hitta på egna lekar och spel eller använd den tillsammans m


 


En ABC-kortlek med bilder på alfabetets alla bokstäver byggda med Clickos trädelar. A-Ö inklusive W, Æ och Ø. En perfekt produkt för att öka barnens nyfikenhet och intresse för bokstäver.

Med denna ABC-kortlek kan ni bekanta er med bokstävernas form och öva bokstavsljud. Dra ett kort och låt som bokstaven. Ni kan också titta på korten och lista ut vilka olika former varje bokstav består av. Nästa steg blir sedan att själva försöka bygga bokstaven. Då kan ni med fördel använda Clickos magnetiska trädelar.

Ni kan också använda denna ABC-kortlek precis som den är eller som byggstöd och mall tillsammans med Clickos magnetiska trädelar. Eller lägg ut korten på bordet framför er och stava och skriv ord med korten. Låt barnen vara en del av lekprocessen och hitta på olika sätt att leka och spela med materialet. Utan regler och färdiga instruktioner.

Innehåller: 55 spelkort varav 31 med bokstäver, 4 monster och 20 med stjärnor


Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel

Clicko® är varumärket som lär dig genom lek. Vi tycker det ska vara roligt att lära sig nya saker och därför är lek, kreativitet och lärande något som följer med som en röd tråd genom våra produkter.

Läs mer
NYHETSBREV - få inspiration och erbjudanden
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel