Handledning - inspiration och tips - bokstäver

Handledning och inspirationsmaterial fullmatat med tips och förslag på hur du kan öka nyfikenheter och intresset för bokstäver.


 


Handledning och inspirationsmaterial fullmatat med tips och förslag på hur du kan öka nyfikenheter och intresset för bokstäver.

Alla övningar och aktiviteter är framtagna i samarbete med logopeder, specialpedagoger, talpedagoger och förskollärare. Vi har även haft ett stort antal barn och vuxna från både förskolor, skolor, särskolor och daglig verksamhet som testgrupper. Resultatet är en anpassad och inkluderande handledning där barn och vuxna oavsett förutsättningar får tips på hur de kan använda materialet

Innehåller:
- 14 olika övningar, lekar och aktiviteter.
- Tips på hur du kan utveckla övningarna för att anpassa svårighetsgraden efter gruppen.
- Bokstavsplansch + Handalfabet 

Handledning med bokstäver är ett perfekt komplement till Lär dig bokstäver eller Liten byggbox. Den ingår när du beställer Stor byggbox och A-Ö.Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel

Clicko® är varumärket som lär dig genom lek. Vi tycker det ska vara roligt att lära sig nya saker och därför är lek, kreativitet och lärande något som följer med som en röd tråd genom våra produkter.

Läs mer
NYHETSBREV - få inspiration och erbjudanden
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel