Liten Byggbox - Topp 3 Årets leksak barn 3-6 år - 20 delar

Liten byggbox ger ditt barn en kreativ start på sin språkutveckling. Ditt barn lär sig alfabetet med dessa magnetiska träbokstäver som ni BYGGER BOKSTÄVER med.


 


Liten byggbox är ett roligt och enkelt sätt att lära sig bokstäver. Vänd, vrid och foga ihop de magnetiska byggdelarna i trä till bokstäver eller ord. Perfekt för små händer som ännu inte lärt sig att hålla i en penna! Och för alla barn som på ett kul och kreativt sätt vill upptäcka alfabetet och bokstäverna. 

En perfekt present till någon yngre som börjar bli nyfiken på bokstäver! 

Med Liten byggbox ger du ditt barn en kreativ och rolig start på sin språkutveckling. Ditt barn lär sig alfabetet, hur bokstaven ser ut och hur den hänger ihop med andra bokstäver.

Har ditt barn en språkstörning eller svårigheter att koppla ihop hur bokstaven låter med hur den ser ut? Eller har ditt barn inget intresse alls för bokstäver? Då kan denna pedagogiska träleksak vara en lösning. Många barn fascineras av magneter och älskar att bygga. Kombinerar du dessa två får du en pedagogisk leksak och spel som både utvecklar ditt barns språk, motorik och problemlösning. Dessutom tar det liten plats och är lätt att plocka med när ska ut och resa.


 

Med Byggbox liten kan du bygga omkring 5-10 bokstäver (beorende på bokstäver). Du kan också bygga kortare ord och namn. 

Perfekt present som förutom massa glädje också ger barnet en fin start på lärande!  

Innehåll: 20 magnetiska trädelar + kortlek med bokstavskort + spelinstruktioner

bilder av @kreativa_larmiljoer @fantasifroknarna @skapa_larmijo


Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel

Clicko® är varumärket som lär dig genom lek. Vi tycker det ska vara roligt att lära sig nya saker och därför är lek, kreativitet och lärande något som följer med som en röd tråd genom våra produkter.

Läs mer
NYHETSBREV - få inspiration och erbjudanden
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel