Kortlek med siffror 0-9

En kortlek med siffror för att öka nyfikenheten och intresset för siffror och matematik. Använd kortleken som den är eller tillsammans med Clickos trädelar.


 


En perfekt kortlek med siffror att använda för att leka och lära med tal, antal, geometri och räknesätt. Här kan du på ett roligt och kreativt sätt öka nyfikenheten och intresset för siffror och matematik.

På korten hittar du alla siffror 0-9 byggda med Clickos magnetiska trädelar. Du hittar också kort med antalsprickar, alla räknesätt och ett urval av geometriska figurer.

Använd denna kortlek med siffror som den är eller som byggstöd och mall tillsammans med Clickos magnetiska trädelar. Bygg siffror och öva räknesätt med korten eller låt barnen vara en del av lekprocessen och hitta på olika sätt att leka och spela med materialet.

Ni kan också spela memory med korten. Vänd upp två lika kort och du har ett par, eller para ihop ett kort med antalsprickar och ett med en siffra på. Möjligheterna är många.

Utan regler och färdiga instruktioner.

Kortleken ingår i Matteboxen (som kommer ut snart).

Innehåller: 55 spelkort varav 20 med siffror, 20 med antalsprickar, 7 räknesätt, 5 geometriska figurer och 3 monster


Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel

Clicko® är varumärket som lär dig genom lek. Vi tycker det ska vara roligt att lära sig nya saker och därför är lek, kreativitet och lärande något som följer med som en röd tråd genom våra produkter.

Läs mer
NYHETSBREV - få inspiration och erbjudanden
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel