Stor Byggbox - Pedagogiskt läromedel och leksak - Topp 3 årets leksak! - 38 delar

Pedagogiskt läromedel och leksak som bidrar till språkutveckling. Ökar nyfikenheten och intresset för bokstäver. Passar förskola, förskoleklass och särskola


 


Med den stora byggboxen ger ni barnen ett pedagogiskt och kreativt läromedel och leksak som främjar språkutvecklingen och bidrar till att barnen lär sig alfabetet. Genom att bygga, leka och lära med de magnetiska trädelarna som ingår i den stora byggboxen ökar ni barnens nyfikenhet och intresse för bokstäver, språk och bokstavsljud. \n \nVänd, vrid och foga ihop de olikformade magnetiska trädelarna till bokstäver, ord eller namn. Låt barnen utforska hur bokstäverna ser ut och hur varje bokstav låter. De inbyggda magneterna gör att bitarna fäster i varandra på ett enkelt sätt. Det gör också att barn, oavsett motoriska färdigheter, kan göra bokstäver. Barnen använder också flera sinnen när de skapar bokstäverna (syn, känsel, hörsel) vilket underlättar inlärningen. Kort sagt, ett kul och kreativt läromedel och leksak för språkutveckling!

 

Kanske har ni barn med lågt eller inget intresse för bokstäver i barngruppen på förskolan. Eller kanske finns där ett barn i förskoleklassen med en språkstörning? Låt barnet upptäcka alfabetet och låt det få en chans att känna sig stolt! Kombinera materialet med annat läromedel eller lekmaterial ni har eller sätt delarna på kylskåpet, på elementet eller lek med dem på golvet. Möjligheterna är stora med denna pedagogiska leksak och läromedel i trä. 

Använd den stora byggboxen så här för att bidra till barnens språkutveckling enligt läroplanen:


  • Dra ett kort och bygg bokstaven på korten med de magnetiska trädelarna. Använd handalfabetet och teckna bokstaven.
  • Bygg första bokstaven i era namn
  • Säg ett bokstavsljud och be kompisen bygga den bokstaven
  • Bygg en bokstav, ta sedan isär den och bygg en annan bokstav med samma delar.

Du hittar också språklekar och andra tips under Lek och lär i huvudmenyn 

Stor byggbox har nominerats till Årets leksak för förskolebarn 2020 av Lek och Babybranschen. 

Den stora byggboxen är en av våra mest populära produkter när det kommer till förskola och förskoleklass. Även logopeder och specialpedagoger är flitiga användare av materialet. 

Kombinera detta pedagogiska läromedel och material med vår ABCkortlek eller med sifferkortleken. Då skapar ni ännu fler möjligheter att använda, leka och lära med Clicko och bidra till fler barns språkutveckling och förståelse för matematik.

HANNA BERÄTTAR, om tankarna bakom produkten:

”Önskemål från förskolor och skolor om att kunna bygga fler bokstäver samtidigt gjorde att vi tog fram denna produkt. Med dessa 38 magnetiska trädelarna kan du bygga längre ord och namn och bygga upp emot 10-15 bokstäver samtidigt (beroende på vilka bokstäver du bygger)”


Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel

Clicko® är varumärket som lär dig genom lek. Vi tycker det ska vara roligt att lära sig nya saker och därför är lek, kreativitet och lärande något som följer med som en röd tråd genom våra produkter.

Läs mer
NYHETSBREV - få inspiration och erbjudanden
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel