A-Ö - bygg hela alfabetet 83 delar

Pedagogiskt och kreativt läromedel och lekmaterial där ni bygger alfabetet A-Ö med magnetiska trädelar. Språkutvecklande och lekfullt lärande för alla barn som


 


Clicko  A-Ö kan du bygga alla 29 bokstäver i alfabetet SAMTIDIGT, något som inte är möjligt med andra produkter. Barnen kan skriva meningar, flera ord och namn samtidigt och vara kreativa i andra former av skapande.

Det är ett pedagogiskt och kreativt läromedel och leksak som främjar språkutvecklingen och bidrar till att barnen lär sig alfabetet. Genom att bygga, leka och lära med de magnetiska trädelarna som ingår ökar ni barnens nyfikenhet och intresse för bokstäver, språk och bokstavsljud. \n \nVänd, vrid och foga ihop de olikformade magnetiska trädelarna till bokstäver, ord eller namn. Låt barnen utforska hur bokstäverna ser ut och hur varje bokstav låter. De inbyggda magneterna gör att bitarna fäster i varandra på ett enkelt sätt. Det gör också att barn, oavsett motoriska färdigheter, kan göra bokstäver. Barnen använder flera sinnen när de skapar bokstäverna med detta material (syn, känsel, hörsel) vilket underlättar inlärningen. Kort sagt, ett kul och kreativt läromedel och leksak för språkutveckling! 


Låt barnet upptäcka alfabetet och låt det få en chans att känna sig stolt! Kombinera materialet med annat läromedel eller lekmaterial ni har eller sätt delarna på whiteboarden, på elementet eller lek med dem på golvet. Möjligheterna är stora med denna pedagogiska leksak och läromedel i trä.

Clicko A-Ö består av 83magnetiska trädelar + kortlek och lärarhandledning och levereras i en tygpåse. Påsen gör det lätt för barnen att själva städa undan och den kan enkelt hängas på en krok eller läggas på en hylla i lagom lekhöjd. Handledningen innehåller 14 olika övningar, lekar och aktiviteter där du får tips och förslag på hur ni kan använda materialet.


Den här produkten är idealisk för förskolan och skolan där flera barn leker samtidigt och du vill kunna jämföra olika bokstäver med varandra. Den passar också bra om du vill kunna bygga stora, häftiga och kreativa saker.

HANNA BERÄTTAR, om tankarna bakom produkten: 

”Det är fantastiskt att kunna följa upp kunders önskemål och ta fram produkter som passar just dem extra bra. A-Ö är ett exempel på en sån dialog. Här önskade förskolor och skolor tillräckligt med magnetiska trädelar för att kunna bygga hela alfabetet på en gång. Sagt och gjort! Resultatet hittar du i A-Ö påsen med 83 magnetiska trädelarna.”


Tips och förslag på hur du kan använda materialet hittar du under Lek och lär i huvudmenyn 

A-Ö har nominerats till Årets leksak för förskolebarn 2020 av Lek och Babybranschen och är en av våra mest populära produkter när det kommer till förskola och förskoleklass. Även logopeder och specialpedagoger är flitiga användare av materialet.

Kombinera detta pedagogiska läromedel och material med vår ABCkortlek eller med sifferkortleken. Då skapar ni ännu fler möjligheter att använda, leka och lära med Clicko och bidra till fler barns språkutveckling och förståelse för matematik. 

HANNA BERÄTTAR, om tankarna bakom produkten:

"Önskemål från förskolor och skolor om att kunna bygga fler bokstäver samtidigt gjorde att vi tog fram denna produkt. Med dessa 38 magnetiska trädelarna kan du bygga längre ord och namn och bygga upp emot 10-15 bokstäver samtidigt (beroende på vilka bokstäver du bygger)”


Bilder av @snorpolisen, @innovativa_larmiljoer


Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel

Clicko® är varumärket som lär dig genom lek. Vi tycker det ska vara roligt att lära sig nya saker och därför är lek, kreativitet och lärande något som följer med som en röd tråd genom våra produkter.

Läs mer
NYHETSBREV - få inspiration och erbjudanden
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel