Lär dig siffror - Clickos Mattebox

Ett roligt spel och lekmaterial för barn som vill lära sig siffror, tal, geometri och matematik. Lär dig siffror och bli en mästare på att räkna.


 


Ett roligt och kreativt spel och lekmaterial för barn som vill lära sig siffror, tal, geometri och matematik. 

Bygg siffror och samla poäng! Vilket antal är störst? Vad är summan? Hur ser en åtta ut? 

Vänd, vrid och foga ihop de magnetiska trädelarna och lär dig siffror. 

Förutom magnetiska trädelar för siffrorna 0-9 följer det också med en sifferkortlek och en handledning i Matteboxen. Handledningen innehåller tips på 12 olika lekar, aktiviteter och spel.  Kortleken består av kort med alla siffror byggda med de Clickos magnetiska trädelar samt kort med antalsprickar på. Det finns även kort med geometriska figurer och olika räknesätt. Använd korten som de är och lek med siffror och antal, eller använd den som byggstöd och mall för att se hur siffrorna kan byggas.  

Lek och lär dig siffror och blir en mästare i matematik. 

Den här Matteboxen fungerar som ett pedagogiskt lekmaterial i förskolan och ett pedagogiskt läromedel i förskoleklass och grundskolan och ökar barnens nyfikenhet och intresse för siffror. Förskollärare, lärare och barn har varit med i framtagandet av handledningen för att göra innehållet pedagogiskt och roligt för barnen.  

Innehåller: 23 magnetiska trädelar + sifferkortlek + handledning med 12 olika övningar och aktiviteter


Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel

Clicko® är varumärket som lär dig genom lek. Vi tycker det ska vara roligt att lära sig nya saker och därför är lek, kreativitet och lärande något som följer med som en röd tråd genom våra produkter.

Läs mer
NYHETSBREV - få inspiration och erbjudanden
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel