ABC bok övningsbok och pysselbok - Bokstavsbyggarna

Bokstavsboken som kommer att göra det enklare och roligare för ditt barn att lära sig läsa. Boken är fylld med roliga ABC-uppgifter att göra


 


Möt bokstavsbyggarna som på ett underhållande och pedagogiskt sätt delar med sig av sina kunskaper kring bokstäver. Den här övningsboken är fylld med uppgifter och aktiviteter som hjälper ditt barn att fortsätta öva, lära och träna bokstäver. 

Tillsammans med bokstavsbyggarna kan du på 96 sidor färglägga, öva former och bygga bokstäver. Roligt och kreativt från A-Ö!

I leken utvecklar barnet färdigheter inom finmotorik, uppmärksamhet, logik och rumsuppfattning. När barnet har provat en bokstavs alla övningar får hen fylla i en guldstjärna längst bak i boken. När alla bokstäver har guldstjärnor kan diplomet tas ut ur boken och ramas in.

I slutet finns ett diplom att färglägga och sätta upp på väggen.

TIPS: Komplettera gärna med läseboken där det finns söta berättelser, underbara bilder och rolig kunskap blandat med  övningar, uppdrag och aktiviteter. I Läseboken finns texter på rim tillsammans med utmaningar och kluringar.

Författare är Jan Tern.


Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel

Clicko® är varumärket som lär dig genom lek. Vi tycker det ska vara roligt att lära sig nya saker och därför är lek, kreativitet och lärande något som följer med som en röd tråd genom våra produkter.

Läs mer
NYHETSBREV - få inspiration och erbjudanden
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel