Ordlek - 1 kortlek 4 kortspel

Med detta pedagogiska och roliga kortspel får barnen leka med bokstäverna, stavning och ord. 4 spel i 1! PEDAGOGISKT KORTSPEL som övar ord och stavning


 


Med detta pedagogiska och roliga kortspel får barnen leka med bokstäverna, stavning och ord. Dessutom är det 4 spel i 1!

  • PEDAGOGISKT KORTSPEL. Med de här kortspelen kan du genom lek träna stavning med ditt barn. Den är fylld med vackert illustrerade bokstavsskort . Kortleken innehåller 55 kort; varav 29 bokstavskort, 6 monsterkort och 20 stjärnkort. Korten är 63*88mm stora.
  • 4 SPEL I ETT. Med kortleken kan du spela upp till 4 olika spel. Du ska bland annat rabbla ord som börjar eller slutar en viss bokstav, bygga korsord eller skapa så många ord som möjligt. De olika typerna av kort har olika betydelse i de olika spelen
  • LÄRANDE LEK. Illustrationerna på korten hjälper barnen att träna på och lära sig hur bokstaven låter.
  • SMART FÖRPACKNING. Kortleken och instruktionerna är smart förpackade i en tygpåse för att göra den lätt att ta med sig.
  • VACKRA ILLUSTRATIONER. På varje kort finns handritade illustrationer som hänger ihop med bokstaven på kortet.

 

HANNA BERÄTTAR, om tankarna bakom produkten: 

”Vart efter barnen blev större och lärde sig fler och fler bokstäver behövdes nya utmaningar. En naturlig fortsättning på att bygga bokstäver blev då lek med ord och dessa spelvarianter till kortleken som ingår i produkterna med de magnetiska trädelarna växte fram. Liksom med trädelarna kan du variera användandet av kortleken på massa olika sätt.”


Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel

Clicko® är varumärket som lär dig genom lek. Vi tycker det ska vara roligt att lära sig nya saker och därför är lek, kreativitet och lärande något som följer med som en röd tråd genom våra produkter.

Läs mer
NYHETSBREV - få inspiration och erbjudanden
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel