Lär dig bokstäver - paketpris

Boosta språkutvecklingen och lär dig bokstäver. Ge ditt barn en bra start på lärandet.Med detta pedagogiska bokstavspaket kan du och ditt barn lägga grunden bok


 


Boosta språkutvecklingen och lär dig bokstäver. Ge ditt barn en bra start på lärandet.

Med detta pedagogiska bokstavspaket kan du och ditt barn lägga grunden bokstäver och alfabetet. Här får ni både en pysselbok och ett bokstavsspel till väldigt förmånligt pris.

Innehåll: 

Med det pedagogiska bokstavsspelet Lär dig bokstäver ger du ditt barn en kreativ och rolig start på sin språkutveckling. Ditt barn lär sig alfabetet och hur bokstaven ser ut. 

Lär dig bokstäver är en magnetisk träleksak och spel där ni bygger bokstäver med magnetiska trädelar i olika former. Barnen använder flera sinnen (syn, känsel, hörsel) när de leker med materialet vilket underlättar inlärningen. Förutom att leka och lära med alfabetet och bokstavsljuden kan ni också använda trädelarna till att bygga andra saker. Var kreativa tillsammans och släpp loss fantasin. Bygg en nyckel, en läskig mask eller en lyftkran! Sätt delarna på kylskåpet, på elementet eller lek med dem på golvet. Möjligheterna är stora med denna pedagogiska leksak i trä. 

Pysselboken är fylld med uppgifter och aktiviteter som hjälper ditt barn att fortsätta öva, lära och träna bokstäver. Tillsammans med bokstavsbyggarna kan du på 96 sidor färglägga, öva former och bygga bokstäver. Roligt och kreativt från A-Ö! 

I leken utvecklar barnet färdigheter inom finmotorik, uppmärksamhet, logik och rumsuppfattning. När barnet har provat en bokstavs alla övningar får hen fylla i en guldstjärna längst bak i boken. När alla bokstäver har guldstjärnor kan diplomet tas ut ur boken och ramas in.


Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel

Clicko® är varumärket som lär dig genom lek. Vi tycker det ska vara roligt att lära sig nya saker och därför är lek, kreativitet och lärande något som följer med som en röd tråd genom våra produkter.

Läs mer
NYHETSBREV - få inspiration och erbjudanden
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Clicko - pedagogiska leksaker och läromedel